2014. április 17., csütörtök

Meglepi

Wohhoooooo! Meglett a +10000 megtekintés! Gondoltam, kedveskedek nektek pár dologgal. Íme jöjjön hát.:)

KIPÉCÉZTEK!
Szeretném megköszönni Mercinek, hogy kipécézett!
Hogy mit értek ezalatt? Magam sem tudom. Mikor megláttam ezt, először megijedtem, aztán rájöttem mi is ez valójában. Akkor kezdjünk bele.

A játék szabályai:
1.  Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett! 
2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges akár hétköznapi!

A 7 dolog rólam:
1. Van egy kecsketársam.
2. Rájöttem, hogy imádom az Aquaworld-öt!:D
3. Sokszor fáj a fejem.(!?)
4. Szeretem az olvasóimat.Nagyon.
5. A blog sokáig privát volt, mert nem akartam, hogy a barátaim lássák miről/kikről írok.
6. Szeretek magyar íróktól novellákat olvasni.
7. MEGVAN A 10000 MEGTEKINTÉS!

A blog keletkezése

Nem sokan tudnak róla, mégis hogyan jött létre. Akkor most ennek örömére elmondom.
Egyik este szerintem beettem M&M's-ből és rosszakat álmodtam, sőt, felettébb érdekeseket. És az egyik álmom megmaradt, olyan tudatos álomként. Leírtam barátnőmnek, hogy mi volt (az álmomban nem Harold volt a strici) és aztán eszembe jutott,hogy héj! Miért ne lehetne ebből blog? Először úgy akartam leírni mindent, ahogy megálmodtam, de az olyan. Olyan logikátlan lett volna. Néhány helyen változtattam, majd a blogos csoportunkban megosztottam a Prológust. Tetszett nekik, így elkezdtem írni privátban.Öt részt írtam meg, mikor úgy döntöttem jó, akkor ezt nyilvánosságra, most! Így lett ez, Bitches a javából.:3

Kérdések, válaszok

Hány évadosra tervezed a blogot?
Terveim szerint három évados lesz az egész kerek történet.

A karaktereket kikről formáztad meg?
Becca személyisége többnyire az enyém. Mármint nem az, hogy stricim van, és ilyesmi, hanem a többi. Hogy sokat agyam a múlton, elmereng, és akár órákon át képes lustálkodni. Képes bármit megtenni, hogy a terve sikerüljön, de ha az egy rossz dolog, lelkiismeret-furdalása lesz. Imád olvasni, ahogyan én is. Lotte és Stac, hm. Ők inkább tényleg csak az agyam szüleményei. Harold, ő Harold. Ennyi.

A(z) One Directionból még fog más is szerepelni a történetben?
Igen, egy személy. Őt megismerhetitek a szombati részből.

Happy End lesz a vége?
Hahahahaha. Attól függ melyik szereplőnek, és kinek mi a Happy End.;)

Van valami célod a blogoddal? És ha van, mi az?
Ezen még nem is gondolkoztam el. Talán az, hogy minden bűn megbocsátható. És, hogy az embereket nem kell elítélni a munkájuk miatt. Mindennek van miértje, és nem tudhatod, hogyan keveredett erre az útra. Becca sem erre számított, mégis ez lett belőle. Nem kell elítélni emiatt. ,,Ne ítélj a könyvborító alapján''. 

Harrynek volt bármikor is komolyabb kapcsolata a munkája alatt, vagy előtte?
Nem kérdeztem még. De mielőtt belevágott volna ebbe, (ez részletezve lesz a második évadban, de talán már az elsőben is) akkor volt neki egy komolyabbnak mondható.

A másik 1D tagnak lesz komolyabb szerepe a blogban, vagy csak epizódszereplő?
Elég komoly szereplőről beszélünk. A miértek kitöltője, és a segéd lesz. Sokat köszönhet majd neki mindenki.

További blogjaim


Eddig még nem került arra sok, hogy bemutassam a többi irományomat. Itt az ideje.

The Last Seconds : Horror sztori, afféle "öljünk meg mindenkit a picsába" blog. Lucy a hitetlenből lett gyilkológép aki sorra szedi áldozatait. (Egy kis barát segítségével.) A barátaival lóg, de ..mi? Akkor kiket öl meg? Ki az a kis barát? Mik is történnek pontosan itt? -klikk és járj utána! (Egy közös blogom barátnőmmel) 

Rövid novelláim : Egy nem rég nyílt blogom, mely novellákat tartalmaz. Eddig csupán csak a sajátjaim várnak az olvasókra, de szívesen várok bárki olyat, aki kacsingat a novella írással, hogy az irományait küldje el én pedig kiteszem! Csupán a címét, hogy milyen névvel tegyem ki, és magát a műt kell elküldeni! - Persze az igényteleneket nem teszem ki, szóval ne reménykedjenek a trollok, hogy olyat közzé teszek, melyben azt írják, hogy a pénisze mekkora, vagy a mellei kerekségéről hadovázik.. mindegy. - SO! Novellák itt, és novellákat várok!

Help For Bloggerinas : Designnes blogféleakármicsoda. Két barátnőmmel összeálltunk a kerekasztalhoz, hogy segítsünk az eltévedt parasztoknak, hogy feljebb álljanak a rangsorban, és közelebb állhassanak a trónhoz. Amúgy nem, csupán kritikát, fejlécet, trailert, teljes designet, képet, gifet, karaktereket... uhhm.. nagyjából, mindent lehet rendelni.:) 

The Past : Liam Payne Fan fiction. Feltűnhet egyeseknek, hogy ez nem az én blogom volt, hanem barátnőmé, de valami okból kifolyólag átadta nekem, mert nem akarta törölni, de már nem tudta folytatni az írását. A történet egy lányról szól, akinek nagy álmai a versenyezés a kocsikkal, s szekálás a barátnőjével a sztárokról. Jó az utolsó nem, de egyik versenyen megismerkedik az énekessel. De mi? Hiszen az egész Liam szemszögéből van írva és egy bíróságon játszódik a jövőben..vagy nem? És a csaj hogyan jön a képbe? Miért hal meg? Miért okolja érte Liamet? És miért van ennyi miért kérdésem? -klikk és járj utána! (csak nyáron veszem át, addig nem kerül rész világra)

SZOMBAT RÉSZ, ADDIG IS BYE.

5 megjegyzés: