2014. május 24., szombat

Tizenharmadik

Sziasztok, heyho, kukucs minden új, és régi olvasó! Eltelt ismét egy hét, szombat van, így Bitches minden mennyiségben! Remélem az előző rész nem okozott csalódást, na és, hogy őszinte legyek, elég sok gondot okozott nekem! Nem tudom miért, de a végére, csak meglett! Szeretném megköszönni a 93 olvasót, a +21.000 oldalmegjelenítést, és a sok-sok visszajelzést! Jó olvasást, puszi! Niko.xoxo

P. S. Anime fanok! Figyelmetekbe ajánlom Avril Lavigne - Hello Kitty c. új költeményét! Nekem bejön! Alkossatok ti is véleményt róla! 



A napfény utat törve magának sütött be a redőny résein. A fal felőli részről átmászva rajtam, ért földet hálótársam. Tipegve sétált el az ajtóig, majd halkan hagyta el a szobát. Fejemre húzva a takarót próbáltam meg továbbaludni, de nem jártam sikerrel. Hol melegem volt, hol megfagytam.

-Ezt nem tudom elhinni - mondtam a reggeli rekedtes hangomon, amint idegességemben magam mellé csaptam. Szemeim tágra nyílva bámulták a hófehér plafont, s próbáltam valami altatóra gondolni. Szememet dörzsöltem, s nagyokat nyújtózva fordultam oldalra, majd vissza. Hirtelen ugrottam ki az ágyból, amitől kicsit kiinogtam, és próbáltam egy helyben megállni. Mikor megbizonyosodtam róla, hogy két lábbal állok a földön, én is a szoba elhagyásánál döntöttem. Csupasz lábaim csapódtak a hideg parkettához, ahogyan a lépcső felé lépkedtem. Lomhán tettem meg a fokokat, s a tetején hatalmasat ásítva indultam tovább az étkezőbe. Harold szobája előtt megtorpanva néztem be az ajtón, s csodálkozva bámultam az ágyon heverő bőröndöt. Érintetlenül volt odahajítva, amiből arra következtettem, hogy nem rég ért haza. Továbbindultam a folyosón át, be a konyha irányába.
-Remélem nem csináltál semmi hülyeséget! - szólt fáradt hangon Liam az étkezőből. A boltív melletti kis részhez bújva próbáltam a beszélgetés többi részét kiszűrni.
-Nem sok kellett hozzá, hogy ne nyírjam ki az a rohadékot, érted? Ez a féreg mindent túlél! Eszméletlen - adott választ Harold kisebb gondolkozás után. Hangját hallva ismét előtört belőlem egy régi érzés, amit azokban a napokban éreztem, amikor még nem ismertem Liamet. Vajon, kiről beszélhetnek?
-Fogd vissza magad Harry, ne kavarodj bele apád dolgaiba! Ne kelljen, hogy emlékeztesselek arra, hogy mire képesek! - mondta végtelen komolysággal a hangjában Liam. Mégis kicsodák, mire képesek? Szívem össze-vissza kalimpált, s attól féltem lebukok.
-Nem tehetek mást Liam, akármi történjék, ő az apám! Francba! Meg kell védenem a lányokat - válaszolt. Mitől, vagy kitől kell minket megvédeni?! Pár perc csend után úgy döntöttem, én is társulok a csapathoz. Visszalépkedtem párat mintha most jönnék, összekócoltam hajamat, s ásítva párat, elértem azt a hatást, mintha most keltem volna ki a meleg ágyból. Mikor beértem hozzájuk, meglepődést színlelve néztem végig Haroldon, majd Liamen.
-Jó reggelt - mondtam, miközben kikerülve őket indultam a konyhába. Liam mosolyogva nézett rajtam végig, Harold pedig biccentve egyet köszöntött engem. A legfelső polc felé nyújtózkodtam, hogy ki tudjak szedni egy tálat, de az Isten sem akarta, hogy müzlit egyek reggelire. Egy jóval magasabb termet tornyosult felém, s segített nekem.
-Köszönöm Liam - fordultam felé, s adtam szájára puszit. Kezembe nyomta a tárgyat, majd átölelte derekam, s ajkait számra tapasztotta. Lábujjhegyen állva előtte próbáltam nem eldőlni, s visszacsókolni egyszerre.
-Elmondanátok mégis ezt mire véljem? - szólt közbe egy morgós hang. Fél méter távolságra ugorva egymástól néztünk az előttünk állóra, majd egymásra. Bal lábára támaszkodva állt, miközben kezeit összekulcsolta mellkasa előtt. Számat harapdálva próbáltam valami frappáns választ adni, de semmi sem jutott eszembe.
-Ez nem az aminek látszik! - tört ki Liamből. Komolyan?! Nem az aminek látszik? Nem hiszem, hogy ezt a helyzetet bárhogy is félre lehet érteni. Szemeimet végigvezetve a padlótól a falig, majd a plafonon, éreztem magamon Harold parázsló tekintetét.
-Oké Liam. Hányszor feküdtetek le? - kérdezte higgadtan barátjától.
-Mi van? - kérdezett vissza szinte azonnal a mellettem álló.
-Még egyszer megkérdezem, szépen lassan, érthetően. Hány alkalommal feküdtetek le? - vetette oda szúrósan ismét. Légvétele akadozó volt, s szinte idáig éreztem a testéből áradó tesztoszteront.
-Egyszer.
-Remélem van nálad annyi készpénz, hogy kifizesd! - mondta, majd indulni készült. Szám tátva maradt a történtektől, s félőn Liamre sandítottam. Arca eltorzult az idegességtől, s féltem, hogy butaságot fog tenni.
-Van - hunyta le szemeit, s hosszan fújta ki bent tartott levegőjét.
-Ezt most ti komolyan mondjátok?! - sipákoltam, miközben hisztisen csaptam a tálat a földhöz.  Mindkét fiú fejéhez kapva görnyedt össze egy kicsit, majd Harold felém fordult, s mérgesen nézett a csempére.
-Mégis mit gondoltál Rebecca? Hogy a szelíd, édes, gondoskodó fiúkáknak nem kell kifizetniük azt, amit másoknak igen? Liam, fizess, és szedd a cuccod - mondta szemrehányóan, majd elhagyta a helyiséget. Liam az idegtől fortyogva hagyta el a helyiséget.
-Nagyszerűek vagytok! Nem teheted ezt Harold! - szaladtam utána ordítozva, majd amikor a szobájához értem, becsaptam magam után az ajtót. Rezzenéstelen mozdulatokkal húzta szét bőröndje cipzárját, s végtelen nyugodtsággal kezdte kipakolni gondosan összehajtott ruháit.
-Ne csapkodd az ajtót!
-Nem érdekel! Ez mégis mire volt jó neked!? A francba már Harold! Sose kaptam még annyi szeretetet senkitől, mint tőle ebben a pár napban, erre te csak úgy kidobod? Tudtommal a legjobb barátod! A francba már! - dobbantottam egyet az utolsó mondatom után. Kezeiben tartott ingével együtt leengedte kezét, s mélyeket lélegezve állt mozdulatlanul.
-Fejezd be most azonnal! Mi a franc történt veled, mi? Mikor felejtetted el, mégis mi az a tisztelet? Mikor lettél ennyire utálatos? Fejezd be ezt a viselkedés módot, nagyon nem tolerálom! És tessék, boldog születésnapot Rebecca - nyújtott át egy rózsaszín dobozkát. Szemeim tágra nyíltak, ahogyan érte nyúltam.
-Köszönöm!? - nyögdécseltem ki nagyon nehezen ezt a szót.

Szívem megszakadt, s zavaromban kivágtam magam előtt az ajtót, majd elviharoztam a konyha felé. Amint kiléptem a kertbe mély levegőt vettem, és mint a gyerekek elbújtam a legeldugottabb kis zugba, hogy megnézzem mit kaptam ajándékba. Pólómon lengén fújt át a szél, amint a hintaágy felé szaladtam. Leültem, s leszedve róla a külső csomagolást, felfedte magát a Victoria Secret felirat, s a csíkos dobozka. Óvatosan vettem le a tetejét, s csillogó szemekkel néztem a benne rejlő csodát.Kezembe vettem, s az ég felé tartva vizsgáltam életem első bikinijét. A minta tökéletes volt, s a kosara is csodálatosan ki volt dolgozva. Már csak egy kérdés zavar. Minek nekem fürdőruha?

Mindent otthagyva szaladtam vissza a házba, s indultam el az előbb elhagyott szobához. Egy-két méteres távolságra lehettem, mikor veszekedésre utaló hangokat lehetett hallani a helyiségből.
-Miért kell emiatt kidobnod? Csak egyszer hagyta magát, és figyeltem rá, hogy jó legyen neki! Ne vesszünk már össze egy buta liba miatt!- számhoz kaptam kezemet, s próbáltam magamhoz térni. Szívem egyre fájdalmasabban vert mellkasomban, amint atombombaként süvített az agyamba, hogy ezt ki is mondta.
-Megmondtam az elején, hogy Ő az Enyém! Nem egy játékszer, amin osztozok, érted ember? Tudod mit? A pénzed sem kell, csak takarodj innen! - ordította Harold a barátjára. Szemeim égtek, és kezeimet ökölbe szorítva indultam meg az ajtó felé. Zihálva vágta ki ismét magam előtt, amit két szempár megilletődve bámult. Végignéztem Liamen, aki már felöltözve állt előttem. Megszokását áthágva fehér rövidnadrágot, s fekete izompólót viselt, és a megszokott bakancs helyett egy sima edzőcipő volt lábán. Harold hozva szokásos kinézetét, fekete feszülős farmernadrágot vett fel, ami mellé egy Guns N' Roses feliratú pólót öltött magára, s a kedvenc Wesco csizmáját húzta fel.
-Te mindvégig csak azért csináltad az egészet, hogy meghúzhass? - suttogtam a szavakat. Féloldalasan mosolygott rám, majd gesztikulálva beszélni kezdett.
-Ahhoz képest, hogy ribanc vagy, elég nehezen adtad magad! Pedig, amikor rám másztál itt az íróasztalnál, azt hittem vége lesz az egésznek, és túleshetünk rajta. A végén meg már azt hittem beleőrülök, hogy ilyen gyerekes kis picsa vagy - mondta lekezelően. Szám tátva maradt, amit próbáltam kezemmel takarni. Közelebb mentem hozzá, s már a dühtől nem látva semmit pofoztam fel.
-Egy utolsó senki vagy! - kiabáltam arcába, amikor visszafordult felém. - Köszönöm a csodás szülinapot, paraszt!
-Tűnj a francba Liam - bólintott a göndör hajú fiú az ajtó felé. Szemkontaktust tartva velem állt pár pillanatig, majd mikor indulni készült, nőiességemet meghazudtolva köptem a lába elé. Megtorpant,  és felém fordult.
-Mégis mi a faszt képzelsz magadról?! - indult meg felém, de Harold lefogta őt. -Még őt véded? Mit képzel ez a hülye ribanc magáról? Engedj már el! Engedj már Harry!
-Tűnj innen Liam, nem szólok még egyszer! - lökte el magától az ajtó felé. Felsőjét megigazítva vágott sértődött fejet, majd eltűnt. Zokogásban törtem ki, amikor lábaim összecsuklottak alattam, és a földre kerültem.Térdeimet magamhoz húzva billegtem előre- és hátra, miközben könnyeim patakokban folytak arcomon.
-Minden oké? - guggolt le mellém Harold, s hátamat simogatva próbált nyugtatni.
-Azt mondta szeret. Tudtam, hogy nem tehetem ezt meg, és nézd meg mi lett belőle. Elegem van ebből az egészből! Elegem van belőle, soha nem akarok szeretni senkit! Napokig csak erre játszott, semmi másra! A fürdőszobába is csak színészkedett, a szobámba, mindenhol. Egy utolsó paraszt!
-Fejezd be kérlek, szülinapod van! Megreggelizünk, és megünnepeljük, oké? - mosolygott rám, miközben felsegített a földről.
-Köszönöm! - bújtam hozzá közel, s mellkasába fúrva arcomat álltunk a szoba közepén. Hajamba apró puszit nyomott, majd elhúzódott, és kezemnél fogva a konyhába húzott.
-És hova megyünk majd? - töröltem le könnyektől áztatott arcomat, s mosolyt erőltettem helyére.
-Titok - kacsintott rám, majd eltűnt szemem elől. Liam jött be egy sporttáskával a vállán. Szívem szerint ismét megütöttem volna, megérdemelte volna. Ó, de még mennyire!
-Figyelj Reb. Amit bent mondtam, semmi sincs úgy, csak nem akartam, hogy Harry tudja az igazat. Sajnálom Pöttöm! - jött hozzám közelebb, s kezem után nyúlt.
-Tűnj innen Liam! Nem érdekel a nyomorod! - ugrottam fel a székről, miközben sipákolva löktem el magamtól.
-Mi folyik itt? Liam, hagyd őt békén, és húzz innen, nem mondom még egyszer! - dobta neki barátjának az eddig kezében tartott szalvétát. Szúrós tekintettel nézett végig rajtunk a fekete pólós, válltáskás fiú, majd ideges léptekkel indult ki, s búcsúzóul csak középső ujját feltartva köszönt nekünk.
-Remélem hazafelé megerőszakol egy meleg pszichopata taxis, és kidob egy erdő közepén! - ordítottam utána, amin Harold harsányan nevetett fel. Mosolyra húzódott szám, majd fejemet fogva ültem vissza az asztalhoz.
-Eszünk és húzunk, jó? - mondta, amire csak bólintani tudtam a düh miatt.

30 megjegyzés:

  1. Wow. Nagyon, de nagyon szuper rész lett. <3 Nagyon, de nagyon izgalmas ez a blog, és nagyon szeretem. Nagyon, de nagyon várom a folytatást. <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, megszámoltam és összesen hétszer írtad le, hogy 'nagyon' :$$$
      Én is nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretem olvasni a hozzászólásaidat.c:
      Niko.x

      Törlés
  2. Szegény rebecca:( gyorsan fojtasd:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom, de Isten írta meg így neki.
      N.x

      Törlés
  3. És én még Liamet akartam ott tartani! Hogy nem lehetett átlátni! BASZKI! AAAWh. Oké. Fogadjunk valami tengerpartra mennek, vagy mit tudom én... -úgy is kiderítem.-'suttogja' HAHAHAHHA mondanám, hogy siess, de alku! Legyen pénteken, szülinapi ajándék gyanánt! :$
    Siess.xx

    VálaszTörlés
  4. Jèzusom nagyon izgi rèsz lett!!!:) már nagyon várom a folytatást!!:D

    VálaszTörlés
  5. Te azt akarod,hogy egy hétig várjak a folytatásra????? :D Komolyan mondom megölsz a történeteddel együtt..!! <3
    Nagyon szépen kérlek siess :D
    Tuti,hogy a következő részben a legizgalmasabb percekben fogod abba hagyni.. :D de akkor kikapsz?!! :D :***
    Csók
    Nessa xXx

    VálaszTörlés
  6. Húúú....de izgi volt. Nem is tudom mit mondjak. Elvesztettem a fonalat. Most Liam dirrekt mondot Harry-nek ilyeneket Rebecca-ról, vagy komolyan csak kihasználta? :/ Húú hozd a kövit. Nagyon de nagyon kiváncsi vagyok mi lesz. :)

    VálaszTörlés
  7. Vééééégre Harry visszajött!!! Már úgy vártam! :DD
    S Liam-et is kirakta...:)))
    Na de most kb 6 napig megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigasztaljon az, hogy mindjárt itt a nyár! Remélem sokan mennek nyaralni, majd gondoljatok rám, és a blogomra is!^u^
      Niko.xoxo

      Törlés
    2. Nyáron is olvasni fogom, nem számít hol leszek :)))) De a nyaralás előtt még kell szorítani, hogy az érettségin románból ne bukjak meg! :))) Kívánj sok szerencsét, mert a dolgozataimnál is használt! :DD
      S amúgy nyáron is, Bitches nélkül nincs szombat!! :)

      Törlés
    3. Örülök, hogy a dolgozataidnál segített, az érettségire pedig dupla annyi szerencsét kívánok, menni fog, ne hagyj minket cserben! ^u^
      Niko.xoxo

      Törlés
  8. Na, ezen nagyon-nagyon meglepődtem...(mármint Liamen) Nem nagyon értem, hogy most a fiú csak színészkedett??:O Jujj, meg it "Harold" mondott, hogy Rebecca az övé, majd kiugrott a szívem a helyéről:33 Gyorsan a kövi részt!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Chill emberek, chill.c: mindent lefogok írni, csak kérlek titeket, legyetek türelmesek! Nem kívánok olyan blogot írni, ami áll 25 részből, mivel azt ti sem, és én sem élvezném! Ez még csak az első évad, lesznek bőven titkok még a harmadikban is, csak tartsatok ki a történet mellett!:)
      Nicole.xoxo

      Törlés
  9. Naaaa..nem ér hogy itt hagyod abba! ♥ Tök cuki volt Hazz wiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig még tovább is írtam picivel, mint ahogy akartam.c:
      N.x

      Törlés
  10. De egy rohadék,az a Liam annyira jó a blogod imádom ahogy írsz :)))

    VálaszTörlés
  11. Uhhh..hát nagyon tetszett ez a rész IS! Igaz ez egy story, de akkor is #teamharry. :) Csak így tovább, várom a kövi részt. Pretty girl xx

    VálaszTörlés
  12. Fhuuu de brutal jo *.*
    Imadom ;-)

    VálaszTörlés
  13. Fuuu.....azt naon jo......várom a mai részt is mikor rakod ki?Kxx

    VálaszTörlés