2014. június 28., szombat

Tizenhatodik

Sziasztok skacok! Eltelt három hét, de ismét itt vagyok, új résszel, józanul, feltöltődve! Ezúttal is szeretnék kellemes, élményekkel teli nyári szünetet kívánni! Remélem senki sem bukott meg, minden úgy sikerült, ahogyan ő képzelte! Hatalmas ajándék volt számomra az, hogy 121 olvasóm van, bár nem tudom hányan aktívak ezek közül. Hihetetlen, hogy +35.000 oldalmegtekintést gyűjtöttetek össze! Hatalmas kiss mindenkinek! Niko.xoxo

P.S. Sajnálom a rettentő hosszú szünetet, muszáj voltam ennyit kihagyni, bocsássatok meg nekem! 



A fekete miniruhám tapadt testem minden szegletéhez, így igazán kihangsúlyozva alkatomat. Szintén fekete magassarkúmba belebújva éreztem magamat teljesnek, s nőnek. Mikor már a hajammal is kész voltam, éreztem, hogy az alkohol végképp eluralkodik szervezetemen, így csak szempillaspirállal mertem kifesteni magamat, nehogy a végén bohóc legyen belőlem. Szemeim kettőt láttak néha, s lábaim is külön utakon jártak, a többi végtagommal ellentétesen. Mikor kikászálódtam a szobából, s rápillantottam a kanapéra, Harold már oldalra dőlve szuszogott és horkantott fel néha. Hiába kezdtem krákogni, aprókat dobbantani, esetleg hangosakat sóhajtani, nem hatotta őt meg, sőt, befordul a párnák felé, s folytatta álmát. Szem forgatva billegtem oda tűsarkaimon, s löktem oldalba.

-Ébredj már fel! Hahó! - nyomkodtam apró ujjaimat derekába, majd arcába. Hangos morgás kíséretében kapta el csuklómat, s pillanatokon belül húzott le magához vízszintesbe. Nyöszörögve próbáltam kimászni a kényelmes ülésből, amikor Ő éppen fordulni óhajtott, így mindketten a földre kerültünk.
-Mi a francot csinálsz Becca? - pattantak ki szemei, miközben felült a padlón. Hátamra fordulva bámultam a plafont, s próbáltam nem elröhögni magam.
-Menjünk...BULIZNI! - nyújtottam az égbe egyik karomat, s valami felismerhetetlen halandzsázásba kezdtem. Fejem ide-oda járt, hajam pedig körülöttem szétterülve követte arcom mozgását.
-Gyere, de nem iszol! - állt fel, s kezét nyújtva felém próbált felhúzni.
-Egy fenét nem iszok! Megyünk bulizni, megyünk inni. Megyünk bulizni, megyünk inni - kántáltam, miközben a lift felé támolyogtam, kisebb-nagyobb segítséggel. Harold fejét rázva fogott karjai közt, s próbált megtartani, hogy nehogy lefejeljem a padlót, a falat, vagy éppen a liftajtót.


 Mikor leértünk a helységbe, egyre több alak ténfergett a táncolók hadába, s rázta magát az ütemesen üvöltő zenére. 
-Ez a hely esténkét megnyitja a bárt az utca emberének. Bárki bejöhet. Vannak itt olcsó hotel szobák, ahova ha kell, elvonulhatnak - ordította túl a dalt, miközben az egyik bárszékre próbált felültetni.
-Nem rémlik cicamókus, hogy kérdeztem volna - nevettem fel, s gátlásaimat végképp levetkőzve fordultam el Haroldtól, egyenesen a pulthoz. Mikor nagy nehezen kinyögtem, mégis mit óhajtok inni, megkaptam a vodka-narancs párosítású löttyömet. Két kortyot lehúzva belőle kezdtem érezni, a táncolás iránti vágyat a testemben. Óvatosan a földre zuttyanva kaptam el a mellettem álló göndör kezét. 
-Velem így nem beszélhetsz, akármilyen részeg vagy! - szűrte fogai között a keserédes szavakat. Pimaszságom az eget karcolta a kérdéses mennyiségű alkohol elfogyasztását követően.
-Mert ha igen? Megbüntetsz? Lefektetsz? Kibilincselsz? Esetleg nem kapok jutalmat, ha jó kislány vagyok? Elvered a popsimat? Mit teszel, mondd! - fordultam neki háttal közben, s hajamba túrva kezdtem csípőmet mozgatni. Mellkasa fel-le járt, majd kezemet elkapva rántott közelebb magához. 
-Talán mindet egyszerre - mondta kaján vigyorral az arcán, s bevonszolt a tömeg közé. Az emberek jobbról-balról egymásnak feszülve rázták magukat, s néhányan csókolózva fogdosták a partnerüket. Elborzadva figyeltem, ahogyan az egyik férfi egy nő szoknyája alatt tapogatta fenekét, amit látszólag mindketten élveztek.

-Legalább szobára menjetek már! - ordítottam rájuk, nem törődve a következményekkel. Viszonylag zavart tekintettel bámultak ránk, s Harold tekintélyt parancsoló kinézete végett, jobbnak látták, ha tényleg szobára mennek. 

Jobban körülnéztem a helyen, ami óriási volt. A hatalmas belmagasságot kihasználva, felül üveges szobát hoztak létre, ahol három nő elég hiányos öltözetben riszálta magát, a szingli férfiak legnagyobb örömére. A fények néha megvilágították az arcok sokaságát, a disco-gömbök kis tükörlemezeit, s az italos poharak oldalát. Pár fényvisszaverő volt a plafonra rögzítve, ezáltal, soha nem volt vaksötét. Sokan csápoltak neoncsövekkel a kezükben, főleg azok, akiknek nemigazán volt párja. Haroldra pillantva, nem érdekelt továbbra, hogy mi folyik a környezetemben. Kezeit derekamra tette, s felvéve velem az ütemet simult hozzám. Csupasz nyakamat csókok lepték el, testem izzott. A ruhám egyre jobban tapadt verítékező bőrömhöz. A tömeg sokszorozódott, amint az utcáról egyre többen csatlakoztak a bulizókhoz. Szívem hevesen vert, lábaim csukladoztak. A mögöttem álló érezte fáradtságomat, ezért egyre erősebben tartott magához. Szemeim egyre huzamosabb időre csukódott be, s sötétült el a helység. Felé fordulva mellkasának dőltem és próbáltam nem elaludni a pólójából jövő illatoktól.

-Harold - nyögdécseltem, miközben ránéztem. Pillantása simogatott, szám mosolyra húzódott tőle. Egyre egyenletesebben szívtam tüdőmbe a levegőt, amit fáradtan fújtam ki. A zene minden ütemét éreztem testemben, ami visszatartott az alvástól.
-Gyere, fáradt vagy! - kapott kezei közé, s nem érdekelte, hogy éppen hány ember szájába nyomom bele tűsarkaimat. Utat törve maga előtt, haladt a kijárat felé, ahonnan egyre többet akartak bejutni, abban a reményben, hogy itt találja meg a nagy Őt. Nyakán átfontam kezeimet, s mellkasába nyomtam arcomat, amiből dőlt az alkohol, a party, és az Ő kölnijének szaga.
-De, nem vagyok álmos...bulizni akarok! - szedtem össze annyi energiát még a fene tudja honnan, hogy ezeket a szavakat kimondhassam. Kuncogva próbált ő is megállni a lábán, hogy nehogy az aulában elhaladva közelebbről megcsodálja a vörös márványpadlót, s épségben felvigyen mindkettőnket a szobánkba. Mikor már a lifthívó gombot készült megnyomni felpillantottam válla felett, de szememet borzasztóan zavarta a pompa, a fények, és a csodálatos csillár tündöklése.
-Jobb lesz, ha felmegyünk - fordította felém arcát. A megszokottal ellentétesen szájából áradt a tömény alkoholok szaga, ami orrfacsaróan büdös volt. Még mindig becsiccsentve feküdtem karjaiban, ami ismét kellő önbizalmat adott ahhoz, hogy szóra nyissam számat, borzasztó nehezen.
-Moss fogat ember...ez gáz! - mondtam, miközben fancsali képpel néztem rá. Arca vöröslött, s a felszólalása előtti pillanatban megérkezett a számomra életmentő lift. Elhaló nevetésem hangját elnyelte a hatalmas belmagasság, majd a kabinba lépve ránk nyomódott a csend hona.

A villany fénye pislákolt, s a tükör is néhol olyannyira torzított, mint ahogyan a cirkuszokban szokás. A körben végigmenő korlát aranyozott volt, ami sehogy sem akart passzolni a többi elem színeihez. Minden emeletnél felvillant az adott szám, egy szokásos csilingelő hanggal ötvözve, és amikor a saját szintünkre értünk, lustán nyílt szét előttünk kétfelé az ajtó.

Jobbra indult meg, egyenesen a hálószoba felé. Lassan döntött le az ágyra, s engedte, hogy elhelyezkedjek. Kezeimet oldalt szétnyújtva markolásztam a lepedőt, miközben próbáltam lerúgni lábamról holdjárómat. Lehajolt, s mesébe illően, lovagiasan vette le rólam mindkét cipőmet. A szürke-vörös színű mennyezetről lelógó lampionnak tűnő lámpák világították meg sejtetően az egész helységet. Fekete hajam megizzadva foglalt helyet arcom vonalánál, rátapadva nyakamig. Harold pár másodperc múlva felém feküdve söpörte arrébb lomboncomat, s lepte el csókokkal egész nyakamat. Apró, fáradt sóhajokkal keresztezve csuktam be szemeimet, s húztam magamhoz közelebb tarkójánál fogva. Szemeim egyre jobban tapadtak össze, s szervezetem is üvöltött már az agyamhoz az alvás hiánya miatt. Nagyot sóhajtva húzódott Ő el nyakamtól, majd éppen nyitott szemembe bámulva húzódott kaján mosoly arcára.Viszonozva mosolyát nevettem fel fáradtan, majd minden előzmény nélkül hajoltam oda ajkához, s nyomtam rá enyémet. Lábaimat feljebb húztam, s féltem, hogy akarva, vagy akaratlanul is olyan érzékeny pontot térdelek telibe, miután tényleg nem történik közöttünk semmi, de, hogy mással se, abban is biztos vagyok. Egyre lassabban, nehezebben mozogtam, kezdtem fázni, kezeim-lábaim egyaránt remegtek. Elengedtem magam, s lomhán hullott minden végtagom valamilyen pózban a takaróra. Egyre többet pislogtam, s Harold is érezte, hogy nem mindig csókolok vissza.

-Becca - szólt, amire csak egy hangos Hmm volt válaszom. Nagyot sóhajtva szállt le rólam, ült le mellém az ágyra, majd húzott feljebb a párnákhoz. A vörös pokróc, ami eddig az ágy végében pihent, már rajtam volt, s takarta el csupasz combjaimat, s fedetlen kezeimet. Felfeküdt hozzám és magához vonva próbált ő is elaludni. Hátamra feküdtem, s nyelvemet kinyújtva kezdtem el berregni, s nyáladzani, amit így félig részegen, félig álmosan, hatalmas poénnak gondoltam.
-Te is érzed, hogy...szakad az eső? - berregtem ismét, amikor gyermeki kacaj tört ki belőlem, majd ezt követően Haroldból is. Utánozni kezdett engem, amit nevetve néztem végig. Derekát átölelve dörgöltem fejemet a mellkasába, s pillanatok alatt nyomott el a részegségem, a kényelem, és az álmosság.

20 megjegyzés:

  1. Na, megérte várni :DD Nagyon jóóó lett :)
    Képzeld: mindenből megírtam az átmenő jegyet, sőt még annál is többet (román: 6.00, magyar: 9.00, matek: 8.85) :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon ügyes vagy csajszi, bár ehhez az osztályzáshoz sík idióta vagyok._. De azért büszke vagyok Rád!:)
      Niko.x

      Törlés
  2. Áá tõk jó rèsz lett :) !!!!!

    VálaszTörlés
  3. :DDszakadtam...a berregősnélnagyon...xdxd imádom:3 imádom, mert nem olyan sablon mint a többi blog hanem egészen más... és imádom a világot amit leír.. és igazábólmindent:))<333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon aranyos volt, köszönöm! Mindemellett, örülök, hogy tetszik, és szereted a blogomat!:)
      Niko.x

      Törlés
  4. Nagyon jó lett!:D Várom a folytatást!:))

    VálaszTörlés
  5. Bella?:o amugy nagyon jo resz lett gyorsan kovit!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Upsz. Gépelési hiba, és az első blogomnak így hívták a főszereplőjét.:'D Köszi, hogy szóltál, javítottam.:)
      Nicole.xoxo

      Törlés
  6. Tök jó rész lett!! :)

    VálaszTörlés