2014. június 7., szombat

Tizenötödik

Sziasztok! 103-an vagytok, aminek borzasztóan örülök! Vannak rendszeres visszajelzések olyanoktól, akik rendszeresen olvassák a blogot. Nem szeretnék senkit kiemelni, de az ő hozzászólásuk mindig feldobja a napjaimat! Gondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha ez a rész végén, aki pipál, vagy szimplán elolvasta, ír egy kis bemutatkozást? Mikor kezdte olvasni, hogy tetszik neki, mi nem tetszik neki, örül-e a rendszeres részeknek, mit változtatna, etc. Jó? Szóval, jó olvasást, a rész végén találkozunk!  Niko.x


P.S. Jövőhéten nem lesz új rész, mivel most az én ballagásom lesz. So, találkozunk két hét múlva! Szép hetet/heteket! A csillogás, és a fényűzőség volt az úr az egész lakosztályban. A bőrkanapét díszítő vörös párnák hármasával lettek lepakolva az ülőhelyekre, s a garnitúra egyik végébe egy hatalmas takaró volt összehajtva.
-Arra gondoltam, elmehetnénk egy kicsit lazulni - mosolygott amikor kijött a hálóból. Vörös köntöse arra emlékeztetett, amikor első nap megláttam átöltözése után.
-Nevetségesen nézel ki - kuncogtam fel, mire ő összeráncolta szemöldökét. Zavartan hagytam abba a nevetésemet, és indultam el a szobába, hogy felvegyem én is a köntöst, és alá a fürdőruhámat. Mikor előszedtem a dobozából a csodálatos ruhadarabot, féltem felvenni, és a vízbe menni benne. Mikor eligazítottam kebleimet a kosárban, majd felvettem a hozzátartozó alsó részt, felvettem a takaró textilt, és Harold mellé siettem, aki a konyhában lévő egyetlen fekete bárszéken ült.
-Segítenél nekem beállítani a pántját? - húztam le vállamról a takaró részt, hogy segíthessen nekem. Egyik lábát a földre tette, és bajlódni kezdett a fürdőruhámmal. Mikor kész volt, átperdített a másik oldalamra, hogy azt is beállíthassa. Bólintott, és a lift felé húzott. A kabin szinte azonnal megérkezett, s az alaksorba repített minket.
-Kétféleképpen tudsz idejutni. Vagy egyenesen a lakosztályról ide jössz, vagy a hotel bejáratánál balra elkanyarodva lesétálsz ide - mosolygott rám, majd kézen ragadott, és az egyik padra pakolta köntösét, és lerúgta papucsát.
-Sosem láttalak még papucsban. Elég...vicces.
-A kis tizenkilenc éves de vicces kedvében van - gúnyolódott rajtam. Levettem én is a darabot, és az övére dobtam. Végignézett arcomon, majd melleimen, és az azt takaró textilen, a hasamon, lábaimon, majd végül a lábfejemen. Ismét szemembe nézett, és mély levegőt véve fogta át derekamat, emelt el a földtől, és ugrott be velem a langyos vízbe.
-Te teljesen megőrültél? És ha nem tudok úszni? Megfulladhattam volna!
-De tudsz úszni, és a víz maximum százhetven centis - mosolygott rajtam, majd magához húzott.
-Én meg százhatvan vagyok, tűsarokkal együtt! -sipákoltam, és folytattam is volna, ha nem nyomja ajkát számra.
-Csak fogd már be - dünnyögte, miközben csípőmön pihentette kezeit. Átkaroltam nyakát, s átadva magamat neki, örömmel csókoltam vissza. Puha ajkai falták számat, s erdei gyümölcs-mentol ízű lehelete csapkodta nyelvemet. Lábaimmal átkulcsoltam derekát, miközben szorosan tartott meleg testéhez. A víz hullámzott körülöttünk, s csodálatos volt, hogy csak mi ketten voltunk az egész helyen. Lábai megindultak előre, de bíztam benne. A jacuzzi résznél átlépte a lépcsőt, s leült egy olyan helyre, ahol a talpunk alól lőtt fel a meleg víz. Átpördültem ölében, s kinyújtottam a többi ülőhelyen lábaimat.
Egy kisgyerek csúszott végig sikítozva a gránitból kifaragott csúszdán, ezzel elrontva a pillanatunkat.
-Harry..én - kezdtem bele mondandómba, mire eljutott agyamig, hogy hogyan szólítottam. Számhoz kapva néztem nyugodt arckifejezését.
-Igen? Mit szerettél volna mondani?
Szemöldököm homlokomig szaladt, s csodálkoztam, hogy nem hatja meg, hogy mégis hogyan szólítottam.
-Szóval, én olyan furcsának érzem ezt az egész szituációt. Még..még mindig szeretem Liamet, de annyira rosszul esik, hogy csak megjátszotta magát. Aztán ott van Felipe is, és amúgy is! Naponta fekszem össze idegen férfiakkal. Miért teszed ezt velem? Miért akarod tönkretenni az egész életemet? - néztem rá könnyes szemekkel, s vártam válaszára. Mély levegőt vett, s elnézett vállam felett. A víz hullámzott körülöttünk, és habzott.
-Nem volt választásom. Ígéretet tettem.
Meghőköltem. Kérdőn néztem rá, s vártam, hogy végre elmondjon mindent.
-Nem mondhatok többet Becca. Sok rossz döntésem volt eddigi életem alatt, tudom. Nem tartozom kifejtőbb magyarázattal - smaragdzöld szemei égették kebleimet, majd arcomat. Vonallá préselődött szám, és a Harold háta mögötti csúszdára bámultam.
-Rendben.
-Gyere! - ugrott fel hirtelen, s karomat megmarkolva indult kifelé a vízből. Elvette a padról a ruháinkat, majd lábára húzta vietnami papucsát. Egy rövidke folyosón sétáltunk át, ahonnan öltözők, mosdók, zuhanyzók nyíltak. A legvégén egy Szaunák felirat jelezte, hogy mit rejt az ajtó.
-Úgy érzem, te már nem egyszer voltál itt - mosolyogtam, mikor behúzott maga után. Körbenézett, és egy üres kabin után kutatott. Számozva volt mindegyik, egytől-tizenkettőig.
-A tizenkettesben vagyunk, jegyezd meg! Majd ezt a zuhanyzót kell keresnünk, meg ezt az öltözőt. Gyere!
Végigsétáltunk az oldalt lerakott bódék előtt, hogy a nemszükséges dolgainkat otthagyjuk. Betüremkedtünk a legutolsóba, majd Harold vetkőzni kezdett.
-Te mit csinálsz?! Jézusom, fordulj el! - sipákoltam, amikor nadrágja gumijába akaszkodott.
-Szaunázni megyünk, nem lehet rajtad semmi, csak egy törölköző. Szerinted mit csinálok? Inkább te is siess, és vedd le!
-Majd ha te kész vagy, és kimentél, na majd akkor! - hisztiztem tovább, mikor elnevette magát.
Derekára kötött egy törölközőt. s megperdített engem, hogy vele szembe legyek. - Mióta vagy te ilyen szégyenlős?
-Nem vagyok az, csak...menj ki! - löktem mellkasán egyet, de derekamra kulcsolta kezeit, s szorosan fogott magához. Nyakamat kezdte csókolgatni, majd egyre lejjebb vándorolt. Egyik kezével kicsatolta a fürdőruhám felső részének csatját, ajkai pedig visszatértek számhoz. Leakasztotta egyik vállamról, majd a másikról is a pántot, ami végigcsúszott karjaimon. Kezeimmel átkaroltam nyakát, s átadva magamat az élvezetnek csókoltam vissza. Lábujjhegyem állva ágaskodtam fel hozzá, amíg fel nem emelt a földről, és bugyim oldalt megköthető masniját kezdte szétszedni. Mikor mindkettőt eloldotta, az anyag lustán hullott a hideg kőre. Hátam mögött kezdett tapogatózni, majd amikor megtalálta azt amit keresett, letett a földre, áttekert rajtam egy hatalmas vörös törölközőt, s elhúzódott ajkaival.
-Na? Mehetünk? - mosolygott rám kacéran, amire csak szégyellősen bólogattam.


Az étterem  témája szorosan kötődött az egész hotel kinézetéhez. A szauna után tökéletesen esett egy desszert, és pár koktél. A bárpultnál több hely is szabadon tátongott, míg mi el nem foglaltunk kettőt. Az idő rohamosan szaladt, az óra már az éjfélt is elhaladta. Harold a mellettem lévő bárszéken ült, kezében egy üveg sörrel, miközben a táncparketten lévő, idiótán magukat rázó nőket nézte.
-Ha már születésnapom van, és itt ülök melletted, ne nézz már más nőket! - sziszegtem fogaim között a szavakat. Hangom hallatán összerezzent, lehúzta a maradék italát, s kézen ragadott engem. A lift felé húzott, majd benyomta a hívó gombot. Pillanatokon belül ért ide a kabin, amiben ismét megnyomta, immáron a 18-as számút. Lábával dobolt, s szája szélét harapdálva várta, hogy felérjünk a választott szintre. Testem remegett a fáradtságtól, és az ereimben lüktető alkoholtól. Mikor kinyitódott az ajtó, szinte azonnal leült a kanapéra, s magával rángatva engem is, ölébe ültetett, s nyakamat kezdte erőszakosan csókolni, szívni.
-Mit művelsz? - kérdeztem vállának támaszkodva, de válaszra nem méltatva folytatta azt amit elkezdett. Hátamat simogatta, s próbálta rólam lehámozni a maradék ruhámat. Szememet lehunyva dőltem neki, s hagytam magamat. Válláról lecsúsztattam a textilt, s körmömmel cirógattam a nyakát, amire egyre durvábban harapott nyakamba. Eltávolodott, s kérdőn bámultam rá, hogy miért tette.
Torkát köszörülve nézett a konyha felé. - Kérsz inni valamit?
-Igen! - vágtam rá határozottan válaszomat. Arrébb tett, majd a lépcsőn felsétált, kinyitotta a hűtőajtót, amiben csak töménytelen mennyiségű alkohol volt. Valami barna löttyöt zúdított két kisebb pohárba, jégkockát dobott bele, majd felém indult meg. Kezembe nyomta az egyiket, majd koccintás gyanánt összeütötte a két üvegfelületet. Egy húzásra itta ki, amit én fintorogva néztem végig. Apró kortyokat nyelve a keserű italból éreztem, hogy kezd fejembe szállni az a mennyiség, amit már megittam.
-Öltözz fel, lemegyünk - mondta, majd helyet foglalt mellettem. Felálltam, s a szoba felé indultam, amikor aprót csapott a fenekemre. A meglepettség, és a méreg töltötte el arcomat, s gyilkos pillantást vetettem Harold felé.
-Ezt még visszakapod! - mondtam, miközben átléptem a küszöböt, és elhúztam az ajtót.
-Kövezz meg! - nevetett rajtam, majd elhalkult.

Talán...talán ma lesz az a nap, hogy nem kivételezik velem. Talán ma végre rám is nőként fog nézni.

26 megjegyzés:

 1. Juuuj...na valahogy Harry foglalkozik Becca-val :DD
  Jóóóó lett <3
  Jövő héten ballagok én is :DD Jó ballagást! (vagy ilyenkor mit szoktak mondani?!)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Öhm, valami olyasmit neked is!:D ♥
   Niko.xoxo

   Törlés
 2. Elkezdtem olvasni a blogod és nagyon jó! *--* :D Ez a rész is jó lett!:)

  És én is jövőhéten ballagok. :D Jó ballagást!:D

  VálaszTörlés
 3. Imádom a blogodat, véletlenül találtam rá azonnal imádtam. Jó ballagást. :D Várom majd a következő részt. xoxo Letti

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó rèsz lett!!!:) jó ballagást!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett, és köszönöm!:)
   Niko.x

   Törlés
 5. Eddig mindegyik részt nagyon imádtam és ezzel a résszel is így vagyok:) Jó ballagást:) már kíváncsi vagyok a következő részre:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy itt vagy!:)
   Niko.x

   Törlés
 6. Jaj ez nagyon jó lett.Hallod imádlak és ablogodat is!!Sok sikert a ballagáshoz ������������♡♡

  VálaszTörlés
 7. En a harmadik resztol olvasom!!:) imadom!! Kicsit szomoru hogy ket het mulva jon a kovi:( jo ballagast!! Melyik suliba fogsz menni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, és sajnálom, de az a nap számomra nagyon fontos, nem fogok nekiállni blogolni!:)
   A szomszéd településen van egy gimnázium. Oda vettek fel, szerencsére.
   Niko.x

   Törlés
 8. Ismet nagyon nagyon jo reszt hoztal!
  Imadom *.* Es a legjobban azt, h ez nem egy sablon sztori!!!

  Mellesleg, en is most ballagok :-D A.

  VálaszTörlés
 9. Nagyon tetszik a blogod! Jó ballagást! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik és köszönöm!:)
   Niko.x

   Törlés
 10. Nagyon jól írsz! Érdekes a story! Kövit hamar :)

  VálaszTörlés
 11. Nagyon örülök, hogy tetszik, szombaton új rész várható, bár lehet csak vasárnap lesz hirdetve csoportokba!:)
  Niko.x

  VálaszTörlés
 12. Akkor most mikor lesz rész?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oké, június 21-re várható rész, akkor kiteszem a blogra, de a facebookos csoportokba csak vasárnap, azaz 22-én lesz kint.:)

   Törlés
 13. Díj: http://sexlessonshuhsff.blogspot.hu/2014/06/harmadik-dij.html <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm, de nem teszek ki díjakat.:)
   Niko.x

   Törlés
 14. mikor lesz rész ?

  VálaszTörlés